5 paź 2010
pstrąg faszerowany --dla wszystkich kobiet
pstrąg faszerowany==4-pstrągi{ale z łbami}-sok z cytyny-sól -pieprz-2-łyżki rodzynek-1/2pęczka natki-3-łyżki masła-150ml bulionu...ryby dokładnie umyj i osusz..skrop z sokem z cytryny==oprósz solą i pieprzem==pozostawić na 30 min..rodzynki opłucz i osącz..natkę opłucz==otrzep listki -posiekaj..bułkę pokrusz-skrop alkoholem -dodaj rodzynki-natkę-wymieszaj..farszem napełnij ryby--zepnij brzuchy wykałaczkam..żaroodporne naczynie-posmaruj masłem-ułóż pstrągi-polej masłem-...zapiekaj około 30-min w temp-190stopni C...==SMACZNEGO..........
Autor:
życie -smutek -emocje--radość--uśmiech
o
wtorek, października 05, 2010


Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz